Rusta och Matcha 2 i Göteborg hjälper dig i jobbletandet

Arbetslöshet är ett stort problem. Alltför många letar, utan att hitta ett jobb. Med Rusta och Matcha 2 i Göteborg kan du få hjälp att hitta det rätta jobbet.

Niklas var som vilken annan kille som helst, förutom att han var 27 år och fortfarande bodde hemma hos sina föräldrar. Visst behöver det inte vara något fel i det, men allt Niklas ville var att ha sitt eget hem. Men hur skulle han kunna ha det, när han inte fick tag i ett jobb? Han sökte allt han kunde, men blev bara nekad. Många gånger fick han inte ens ett svar från jobbet han sökte.

Det var en otroligt jobbig tid för Niklas. Alla hans vänner var ute och gjorde saker, själv satt han hemma. Att höra tjat från föräldrarna, trots att han var vuxen, var inte mycket roligare. Men han bodde under deras tak och fick följa deras regler, det påminde de honom om hela tiden. Niklas behövde hjälp att hitta ett jobb och det snarast.

Få en egen coach hos Rusta och Matcha 2

Niklas var redan inskriven hos Arbetsförmedlingen, och via Platsbanken höll han koll på lediga tjänster som dök upp. Än så länge hade de inte varit till stor hjälp med att hitta ett jobb. När de föreslog att han skulle gå med i Rusta och Matcha 2, så tog han den chansen. Han hade hört flera positiva saker om det tidigare.

På Rusta och Matcha fick han en egen coach som hjälpte honom att se över CV:t, träna på intervjuer och även matcha honom med jobb. Nu kändes det verkligen som ett steg i rätt riktning och för första gången på länge hade Niklas hopp om att lyckas hitta ett jobb och äntligen skaffa egen bostad.